miercuri , mai 29 2024
Home / Diverse / Pantofi Barbati Piele

Pantofi Barbati Piele

Ce diferente exista intre pantofi barbati piele naturala si pantofii din piele artificiala?

Atunci cand cautati pantofi barbati piele, aveti doua optiuni. Fie va indreptati atentia spre o pereche de pantofi confectionati din piele naturala, fie ii alegeti pe cei din piele artificiala, cunoscuta ca piele sintetica.

Veti descoperi informatii in randurile de mai jos, care va pot ajuta sa intelegeti diferentele dintre cele doua tipuri de piele, si sa faceti o alegere inspirata.

Diferente intre pantofi barbati piele naturala si pantofii din piele artificiala

De ce sa alegi Pantofi Barbati Piele? Deoarece industria de piele artificiala se dezvolta si se reinnoieste de la an la an, in unele cazuri poate fi dificil de deosebit de pielea naturala.

In timp ce pielea naturala este obtinuta din piele naturala de animale, cum ar fi bivol, caprioara si vaca, pielea artificiala este produsa din materiale PVC si PU prelucrate cu o baza de plastic.

Cea mai evidenta diferenta dintre pielea artificiala si pielea reala este ca pielea artificiala nu contine piele de la animale. In plus, durabilitatea, mirosul, textura si calitatea tesaturii sunt alte caracteristici distinctive.

Pentru a obtine o mai mare claritate, este necesar sa stapaniti sfaturi utile care va vor ajuta sa faceti distinctia intre pielea reala si cea artificiala atunci cand cumparati pantofi sau alte produse din piele. Daca va intrebati cum sa intelegeti pielea reala, puteti lua in considerare aceste criterii:

1. Mirosul

Pielea naturala indiferent de cat de multa prelucrare, rafinare sau vopsire a suferit, poarta intotdeauna miros de piele si de materii prime.

Nu este posibil sa intalniti acest miros unic gasit in pielea naturala, la o pereche de pantofi din piele artificiala. Mirosul de piele artificiala va fi mai mult chimic, pe baza de tesaturi si textile.

2. Textura

Cand vine vorba de textura pielii naturale, o senzatie mult mai moale si mai flexibila iese in prim-plan, mai ales in comparatie cu pielea artificiala.

Aceasta moliciune si usurinta, care nu se gasesc in pielea artificiala, este una dintre cele mai fiabile modalitati de a distinge diferenta dintre pielea reala si pielea artificiala.

Pantofi Barbati PieleCu toate acestea, deoarece pielea naturala este obtinuta din prelucrarea pieilor de animale, aceasta continua sa-si mentina proprietatile unice indiferent de procesele pe care le sufera. Din acest motiv, pielea naturala se pliaza foarte usor, iar atunci cand textura ei este comprimata sau pliata, lasa o usoara cicatrice, iar aceasta cicatrice este nevoie de un anumit timp pentru a disparea.

3. Procesul de fabricatie

Inainte de a cumpara o pereche de pantofi barbati piele, puteti cere producatorului detalii despre procesul de fabricatie. Faceti acest lucru pentru a intelege daca pantofii sunt confectionati din piele naturala sau piele artificiala.

Toate procesele tehnice efectuate in productia de piele naturala sunt concepute pentru a preveni pierderea formei pielii naturale. Este destul de posibil sa intalniti, linii nesimetrice, defecte naturale si subtieri sau ingrosari in anumite zone din textura pielii.

Urmele de cusatura pot fi vizibile pe produsele din piele naturala, dar au un aspect mai lucrat manual si mai original. In productia de piele artificiala, este urmata o forma mai neteda si mai plata. Urmele de cusatura nu sunt aproape niciodata vizibile si poate fi mai usor de inteles ca produsul este fabricat.

4. Rezistenta la foc

Unul dintre testele aplicate pentru a determina daca un produs este piele naturala este testul de foc. In timp ce pielea naturala nu ia foc imediat cand vine in contact cu focul, pielea artificiala incepe instantaneu sa se deformeze si sa ia foc.

Odata ce produsul incepe sa arda, mirosul si aspectul vor fi complet diferite unul de celalalt. Dar, cu siguranta nu veti testa astfel o pereche de pantofi din piele pentru barbati.

5. Rezistenta la apa

Pielea naturala este renumita pentru absorbtia apei. Pentru a decide daca pielea este reala sau nu, puteti scapa putina apa pe ea si observati daca apa este absorbita. Veti intelege mai bine insa, cand veti purta pantofii si veti trece printr-o balta.

6. Certificate

Pantofi Barbati Piele – Pe etichetele produselor din piele naturala sunt incluse expresii precum „piele reala, piele naturala, piele cu suprafata paroasa, produse de origine animala folosite” pentru a indica calitatea produsului. Inainte de a cumpara, puteti examina eticheta produsului si verifica daca contine declaratii sau certificari privind pielea naturala.

Check Also

Pantofi Piele Naturala

Pantofi Piele Naturala

Ce avantaje evidente gasesc la o pereche de pantofi piele naturala? Majoritatea persoanelor care cauta …

Close