duminică , iulie 14 2024
Home / Casa si Gradina / Automatizari Control Acces Brasov

Automatizari Control Acces Brasov

Ce este un sistem de automatizari control acces Brasov in cloud?

Sistemele de automatizari control acces Brasov la poarta in cloud sunt diferite de sistemele traditionale, deoarece software-ul lor de management este stocat de la distanta pe Internet. La sistemele de control traditionale, software-ul lor de management este stocat la fata locului.

Pastrand software-ul in cloud, sistemele de acces bazate pe web ofera managerilor cladirilor si personalului de securitate instrumente de management centralizate convenabil. Le ofera de asemenea o cunoastere extinsa a situatiei si control sporit, toate fara cheltuiala unui server la fata locului.

Automatizari Control Acces BrasovSistemele de control al accesului in cloud sunt folosite pentru a securiza intreprinderile mici, blocurile de apartamente , intreprinderile mari si chiar orasele intregi. Exista multe modele unice bazate pe cloud disponibile pentru a satisface o gama larga de nevoi comerciale si guvernamentale.

Amintim exemple de la pachete initiale pentru controlul accesului intr-un singur punct intr-un birou pana la pachete pentru institutii masive cu mii de usi si locatii indepartate.

Modul de functionare al unui sistem de automatizari control acces Brasov in cloud

Intr-un sistem de control al accesului , oamenii trebuie sa prezinte cel putin o acreditare pentru autentificare la un cititor de usi pentru a intra intr-un spatiu fizic.

Acreditarile de acces pot include chei, carduri de acces, semnale Bluetooth si chiar dovezi biometrice, cum ar fi amprentele digitale sau recunoasterea faciala.

Daca o acreditare este autentificata de catre sistem si considerata ca se potriveste cu permisiunile locului, un controler de usa va transmite un semnal pentru a debloca punctul de acces.

Sistemele de control al accesului bazate pe cloud sunt diferite de sistemele vechi prin faptul ca stocheaza datele de gestionare a identitatii si permisiunile locului in cloud, mai degraba decat pe un server la fata locului.

Caracteristicile sistemului de automatizari control acces in cloud

Exista cateva caracteristici semnificative ale unui sistem de automatizari control acces Brasov in cloud. Le vom enumera in cele ce urmeaza, pentru a va ajuta sa va formati mai bine o idee despre acestea.

1. Recunoasterea faciala si biometrica

Unele sisteme de control al accesului folosesc recunoasterea biometrica in locul unei acreditari fizice, cum ar fi un card de acces. Aceste sisteme identifica utilizatorii prin recunoasterea faciala, citirea amprentelor si chiar prin scanarea ochilor.

2. Acreditari mobile

Majoritatea telefoanelor mobile inteligente de astazi dispun de tehnologie Bluetooth care transmite date de identificare pentru a accesa cititoarele de usi.

Tehnologia Bluetooth nu este doar mai putin costisitoare decat cardurile si dispozitivele de control al accesului fizic, dar semnalele Bluetooth sunt de asemenea, mult mai dificil de duplicat decat datele RFID transmise de majoritatea acreditarilor de securitate fizica.

3. Managementul vizitatorilor

Afacerile si chiriasii beneficiaza deopotriva de gestionarea vizitatorilor bazata pe cloud. Chiriasii pot acorda acces vizitatorilor trimitand acreditari digitale temporare pe smartphone-urile lor. Si managementul este imputernicit sa controleze de la distanta intrarile si permisiunile locului de pe orice dispozitiv sau interfata mobil conectat la Internet.

4. Nu exista cheltuieli cu serverul la fata locului

Controlul accesului in cloud este adesea mai accesibil decat sistemele mostenite la fata locului. Acest lucru este posibil deoarece elimina necesitatea achizitionarii si intretinerii unui server la fata locului.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante informatii pe care ar trebui sa le cunoasteti in ceea ce priveste un sistem de automatizari control acces Brasov in cloud.

Check Also

Pompe de Caldura

Pompe de Caldura

Tipuri de pompe de caldura geotermale Multi proprietari de case au ales sa investeasca in …

Close